Cele 7 tipuri de cupluri in functie de chakre

Cele 7 tipuri de cupluri in functie de chakrePotrivit Vedelor, de-a lungul vietii, oamenii pot lega 7 tipuri de raltii amoroase. Fiecare dintre acestea este definit de modalitatea in care se conecteaza cele 7 chakre, centrele de energie din trup care definesc un anumit aspect al existentei noastre. Nu trebuie pierdut din vedere faptul ca, pe masura ce trece timpul, fiecare tip de relatie poate evolua sau involua in altul.

 

 

 

 

1. Cuplul Muladhara – Chakra radacina

chakra muladhara

Aceasta chakra este legata direct de instinctele noastre noastre sexuale insa, atunci cand este excesiv de activa, poate arata un temperament egoist si orgolios. Scopul primar al cuplului influentat de chakra radacina este sexul. Cei doi nu sunt legati de sentimente puternice si dorinta de a cladi un viitor impreuna ci de chimie si atractie fizica.

De regula, cei doi parteneri se intalnesc in cluburi, baruri si alte locuri destinate exclusiv distractiei. Desigur ca relatia poate evolua si poate intra sub influenta altei chakre insa pana acolo, si unul si celalalt trebuie sa isi doreasca intr-adevar acest lucru.

O astfel de relatie sta sub semnul planetei Marte si este caracterizata de momente de pasiune intensa, urmata de certuri si dezamagiri. Niciunul dintre cei doi nu are un sentiment de certitudine in preajma celuilalt si nici nu pot trai echilibrat.

Chiar daca uneori ajung sa se iubeasca, unul dintre ei va fi aproape intotdeauna infidel. In ceea ce priveste casatoria, fie vor face acest pas la scurta vreme dupa ce s-au cunoscut, fie o vor amana pana cand ajung sa faca acest pas aproape din obligatie.

Sunt dependenti unul de celalalt dar asta nu inseamna ca intre ei exista incredere adevarata ci mai degraba nevoia de control permanent asupra celuilalt din cauza incertitudinii si a geloziei.

2. Cuplu Swadhistana – chakra sacrala

chakra swadhistana
Swadhistana, chakra prin care se conecteaza acest cuplu este centrul fericirii, al increderii in sine si al resurselor spirituale. Latura sa negativa este reprezentata de lacomie, teama si egoism. Elementul principal care ii leaga pe cei doi parteneri in acest caz este dorinta de a trai confortabil si de a strange avere.

Totusi, pentru ca acest cuplu primeste energie si de la Venus, relatia lor nu va fi lipsita de pasiune. Acest tumult al sentimentelor poate deschide mai mult si chakra radacina insa aceasta nu se va manifesta la fel de tare ca in cazul anterior. Totusi, poate fi o sursa de conflicte intre cei doi.

Cuplul este mult mai stabil decat cel Muladhara si vor avea incredere unul in celalalt. Scopul lor principal, asa cum ziceam, este avutia materiala si nu este nimic gresit in a-ti dori sa traiesti fara grija zilei de maine dar atunci cand gustul pentru succes si avere depaseste nevoia de iubire, indubital cuplul se va destrama.

3. Cuplul Manipura – chakra plexului solar

chakra manipura
Manipura este sursa ambitiei si a scopurilor inalte. Dorintele alimentate de ea au legatura cu semnele evidente ale unei stari financiare peste medie: obiecte valoroase, bijuterii, case pompoase sau altele mai putin materiale, cum ar fi recunoasterea sociala.

Acestea sunt atributele care aduc impreuna cuplul Manipura: vor lucra impreuna pentru a obtine succesul pe plan financiar si pentru a castiga un anumit statut in societate. Din pacate, cei doi se gandesc atat de mult la viitor incat pierd din vedere prezentul.

Trebuie sa invete impreuna sa renunte la egoism si sa fie deschisi la compromisuri. Atat timp cat functioneaza in tandem, un cuplu Manipura va fi armonios si echilibrat. Daca vor ajunge sa concureze intre ei, indiferent cat de mult s-ar iubi, relatia lor este sortita esecului.

4. Cuplul Anahata – Chakra inimii

chakra anahata
Anahata este prima dintre chakrele promitatoare de fericire si armonie. Daca un astfel de cuplu decide sa ramana impreuna pentru tot restul vietii, balanta inclina in favoarea lor. Impreuna isi pot implini misiunea pe pamant si isi pot curata karma.

Ambii parteneri sunt inclinati mai degraba catre valorile spirituale si vor sa isi imbunatateasca in permanenta caracterele. De regula se implica in scopuri caritabile, fac munca de voluntariat si sunt remarcati in societate pentru pasiunea cu care daruiesc altora. Legatura lor este bazata pe respect si pe incredere.

 

 

Citeste integral pe: kudika.ro

Reclame

Etichete:, , ,

Categorii: Dragoste si sex, Relatii

Abonează-te

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s