Berbec – Patru de monede

Pentru anul 2015, in ceea ce priveste nativele zodiei berbec, cartea de tarot dominanta este patru de monede, o carte foarte interesanta, o carte ce ne poate spune multe lucruri cu privire la noul an.

Patru de monede este o carte a bunastarii si le avertizeaza pe nativele zodiei berbec sa aiba grija de ele si de cei din jur in anul ce vine. Noul an aduce berbecilor momente de succes atat in cariera profesionala cat si in viata personala.

Taur – As de monede

Aceasta carte de tarot ofera taurilor posibilitatea de a-si creste castigurile materiale in noul an, asa ca munca va fi in prim plan, iar rezultatele obtinute vor fi peste masura. Alte cresteri semnificative se inregistreaza pe plan amoros unde lucrurile merg cum nu se poate mai bine.

Asul de monede aduce energie, bucurie si putere de munca. Nativele zodiei taur vor avea un an prosper din toate punctele de vedere, dar vor trebui sa stie cum sa profite de toate aceste lucruri pentru ca viata lor sa fie implinita cu adevarat.

Gemeni – Patru de cupa

In anul 2015 nativele zodiei gemeni au tendinta de a-si indrepta atentia catre lucruri interzise, catre lucruri care nu le apartin, dar pe care si le doresc din tot sufletul si tanjesc dupa ele. Fie ca este vorba de relatii amoroase sau relatii profesionale, se cere o deosebita grija in acest sens si o revenire cu picioarele pe pamanat.

Patru de cupa este o carte de tarot foarte importanta care arata nehotararea nativelor si atractia lor fata de lucruri nepermise asa cum spuneam mai sus. In general, 2015 este un an bun, un an in care relatiile sunt in centrul atentiei si dobandirea diverselor cunostiinte.

Rac – Doi de bate

Pentru nativele zodiei rac, anul 2015 este anul in care cariera este pe primul plan si reuseste sa se dezvolte si sa creasca cat in 10 ani de activitate profesionala. Cartea de tarot reprezentativa pentru nativele zodiei rac este doi de bate si reprezinta succesul anului ce urmeaza.

Se poate vorbi despre noi proiecte, noi orizonturi ce asteapta sa fie exploatate de catre nativele zodiei, iar relatiile fac parte din acest plan. Prin intermediul prietenilor si al cunostintelor reusesti sa te dezvolti atat din punct de vedere social cat si din punct de vedere profesional.

Leu – Trei de cupa

Noul an este un an foarte pozitiv pentru nativele zodiei leu, mai ales ca tarotul le daruieste trei-ul de cupa, lucru care contribuie la dezvoltarea creativitatii, la depasirea obstacolelor cu usurinta ce apar in relatia de cuplu si in relatia cu familia.

Jupiter este principalul aliat in ceea ce priveste parcursul anului 2015 pentru nativele zodiei leu din toate punctele de vedere, astfel incat lucrurile se asaza in toate domeniile. Cariera este infloritoare, dispar grijile, familia este mai unita ca oricand, finantele nu sufera modificari foarte mari, iar moralul este foarte ridicat. Un an bun din toate punctele de vedere.

Fecioara – As de bate

In prima parte a anului 2015 fecioarele sunt un pic tensionate in cee ace priveste familia, caminul si prietenii. Relatiile parca nu mai sunt atat de apropiate si nu inteleg ce se intampla. Pe la jumatatea anului nsa lucruyrile incep sa revina la normal, relatiile sa redevina ce au fost si linistea sa se instaleze.

Asul de bate este una dintre cele mai bune carti ale tarotului. Aceasta anunta un an fertil, un an in care creativitatea este sporita, un an in care aventura este pe primul loc, insa trebuie sa ai grija la ceea ce faci. Nu poti sa faci chiar tot ceea ce iti trece prin minte. Gandeste-te mai intai la consecinte.

Balanta – Sapte de spada

Dupa un an greu, anul 2014, care le-a pus la incercari dintre cele mai dificile pe nativele zodiei balanta, noul an aduce cu el multe surprize placute si multe bucurii. Este un an bun pentru restabilirea relatiilor, pentru stabilirea unor noi obiective, pentru planificarea noilor proiecte.