Top 5 zodii libertine

Top 5 zodii libertineLibertatea este o virtute, libertatea este un drept pe care fiecare dintre noi ar trebui sa il aiba si care fiecaruia dintre noi ar trebui sa ii fie respectat. De cele mai multe ne sunt impuse reguli fie de cei din jur, fie de societate, fie de diverse institutii.

Unii dintre noi nu sunt facuti pentru a accespta sua pentru a respecta aceste norme, asa ca se identifica precum persoane libertine.

 

 

Gemeni

Gemenii sunt in general persoane foarte grabite si foarte ocupate. De aici porneste sensibilitatea lor in ceea ce priveste libertatea si mai ales constrangerea acesteia. Se spune ca atunci cand ii interzici cuiva sa faca ceva exact lucrul interzis il va face pentru ca este atat de tentant incat curiozitatea castiga intotdeauna.

Gemenii nu agreeaza ideea de a le fi ingradita libertatea si asta din pricina lipsei de timp, fiind persoane mereu ocupate, mereu cu cate ceva de facut, mereu pe fuga intr-o alergatura continua.

Bineinteles ca ei nu vor fi asa toata viata, insa niciodata nu vor respecta regulile strice impuse de ceilalti. La un moment dat, cand ajung la o maturitate semnificativa, se asaza la casa lor fara niciun fel de problema.

 

Fecioara

Fecioarele sunt persoane sensibile asa cum probabil este de la sine inteles. Au numeroase temeri de care nu reusesc sa scape niciodata si acest lucru le face sa nu isi incredinteze sentimentele si secretele nimanui pana cand nu sunt convinse ca persoana respectiva este de incredere.

Datorita temerilor despre care va vorbeam mai devreme, fecioarele au tendinta de a nu se implica sentimental decat atunci cand cred cu tarie ca cealalta persoana merita acest sacrificiu din partea lor.

Libertatea lor se refera la o viata fara reguli, fara constrangeri si fara lucruri interzise din poartea celor din jur. Fecioarelor le place sa aiba libertate de miscare, de exprimare, de exteriorizare.

Scorpion

Scorpionii au un sex-appeal debordant si asta este principala lor problema. De cele mai multe ori nu stiu sa foloseasca asta asa cum trebuie si reusesc sa intre in situatii pe care nimeni nu si le doreste. In momentul in care nativul zodiei scorpion devine constient de puterea sex-appeal-ului pe care il are incepe sa ii displaca conceptia de limita.

Citeste integral pe: kudika.ro
Reclame

Etichete:, , , , , , , ,

Categorii: Articole horoscop, Dosar zodiacal, HOROSCOP

Abonează-te

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s