Afla cum stai cu iubirea in luna octombrie 2014!

Afla cum stai cu iubirea in luna octombrie 2014!Luna octombrie 2014 aduce in prim-plan relatiile, ceea ce inseamna ca majoritatea nativilor trebuie sa invete sa fie mai precauti si mai responsabili in ceea ce priveste viata lor sentimentala.

Influentele astrelor se vor resimti puternic in aceasta perioada si este foarte important sa tinem cont de afectele lor.

Asadar, daca vrei sa afli cum stai cu dragostea in aceasta perioada, citeste horoscopul iubirii pentru luna octombrie 2014:

Berbec


In prima parte a lunii, Berbecii vor fi influentati de planeta Venus si de Soare, ceea ce inseamna ca viata lor amoroasa va radia. Totul va gravita in jurul planului sentimental si este important ca acesti nativi sa acorde o atentie mai mare vietii de cuplu. Totodata, trebuie sa se astepte si la noi provocari care le va pune rabdarea la incercare.

Taur


Luna octombrie va aduce schimbari pe plan sentimental. Marte are planuri mari pentru Tauri: vrea sa schimbe sau sa innoiasca ceva. Asadar, acesti nativi trebuie sa se astepte la evenimente importante, cu impact emotional puternic asupra lor. Totodata, vor avea loc si foarte multe evenimente neasteptate in viata acestor nativi.

Gemeni


Va fi o perioada dinamica pentru persoanele nascute in zodia Gemeni. Marte traverseaza casa cuplului si va avea o influenta puternica asupra vietii sentimentale. In plus, planeta Venus are si ea o contributie importanta, ceea ce inseamna ca aceste persoane trebuie sa se astepte la evenimente importante in viata lor.

Rac


Racii vor avea nevoie de intimitate si de tandrete in aceasta perioada. Vor simti nevoia sa se retraga din viata sociala si sa petreaca mai mult timp in compania persoanei iubite. Totodata, viata sentimentala a acestor nativi poate fi influentata si de alte persoane si este posibil ca unele dintre ele sa-si oficializeze relatia.

Leu


Jupiter si Marte se afla in casa erotismului Leului, ceea ce inseamna ca aceste persoane vor avea o dorinta arzatoare sa se manifeste din punct de vedere sexual si sa petreaca mai mult timp in compania persoanei iubite. Va fi o luna in care nu vor lipsi plimbarile amoroase, iesirile in doi sau noptile pline de pasiune.

Fecioara


Pentru Fecioare, luna octombrie va fi ceva mai linistita pe plan emotional. Aceste persoane nu vor avea o dorinta arzatoare sa-si exprime emotiile si nici nu vor cauta sa incerce lucruri noi in ceea ce priveste viata sexuala. Obligatiile si responsabilitatile vor fi puse pe primul plan, iar viata de cuplu va stagna in mare parte.

Balanta


Venus le va oferi Balantelor suport si incredere, ceea ce inseamna ca persoanele nascute in aceasta zodie vor fi mult mai implicate emotional. Pot sa apara schimbari in viata de cuplu, insa in general lucrurile vor merge destul de bine.

 

Citeste integral pe: ele.ro

Anunțuri

Etichete:, , , ,

Categorii: Articole horoscop, Dosar zodiacal, HOROSCOP, Horoscop 2014, Horoscop erotic, Horoscop lunar, Horoscop sexual, Horoscopul seductiei

Abonează-te

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s