Lectia de striptease: Cele mai fierbinti dansuri erotice de la Hollywood

Lectia de striptease: Cele mai fierbinti dansuri erotice de la HollywoodIn ultimii ani, vedetele de la Hollywood s-au inmultit ca ciupercutele dupa ploaie. Fetele cu pretenii de diva cred ca cea mai scurta cale pana la celebritate este sa isi dea hainele jos. Ceea ce n-au priceput ele este ca ceea ce-i la vedere si accesibil tuturor nu prea-i de interes. Cu toate acestea, adevaratele nume mari de la Hollywood stiu sa faca dintr-un simplu numar de dans nu doar o scena senzuala ci un numar intr-adevar artistic.

1. Jamie Lee Curtis in True Lies – 1994

Minciuni adevarate este unul dintre filmele simpatice cu domnul guvernator – terminator si a fost un fel de bunic pentru Domnul si Doamna Smith. Carevasazica, in aceasta productie, Arnold este un agent atat de secret incat nu isi informeaza nevasta despre natura meseriei lui.

Printr-o serie de minciuni si “coincidente” bine ticluite, sotia lui se da drept dansatoare exotica fiind incredintata ca trebuie sa planteze un microfon in camera unui baiat rau care era nimeni altul decat sotul ei.

Jamie Lee avea pe atunci 36 de ani si a oferit lumii nu doar un moment de dans foarte, foarte sexy ci si foarte amuzant.

2. Rose McGowan in Planet Terror – 2007

Planet Terror nu este o poveste obisnuita cu zombie. Filmul regizat de Robert Rodriguez si produs de Quentin Tarantino este un omagiu adus cinematografiei din anii ’70.

Fergie si Bruce Willis sunt doar doua dintre numele mari care apar in distributia filmului. Rose McGowan este cea care atrage atentia si asta nu doar pentru ca are o mitraliera in loc de picior. La inceputul filmului, ea se misca foarte lasciv pe o scena dintr-un club de mana a doua. Si o face suficient de bine incat sa aprinda imaginatia tuturor, pe o coloana sonora bine aleasa.

3. Salma Hayek in From Dusk Till Dawn – 1996

Si pentru ca tot a venit vorba de Tarantino, de pe lista noastra nu putea sa lipseasca numarul de dans erotic oferit de Salma in productia regizata de acesta. Povestea fratilor Geko a devenit una clasica: oamenii nepotriviti la momentul nepotrivit care ajung fix la gura iadului intr-un bar din mijlocul pustietatii populat de vampiri pofticiosi condusi de o femeie – demon extrem de sexy. Nimic nou sub soare!

Salma face deliciul publicului atunci cand danseaza cel putin provocator, imbracata foarte sumar si cu un sarpe atarnat de gat. Toata scena emana extrem de multa senzualitate, cel putin pana in momentul in care aceasta se transforma intr-un vampir deloc incitant.

4. Rebecca Romijn in Femme Fatale – 2002

Nimic nu e mai incitat ca o femeie cu un secret bine ascuns iar Rebecca si-a insusit pe deplin acest lucru. Alaturi de Antonio Banderas, formeaza unul dintre cele mai sexy cupluri de pe marile ecrane ale anilor 2000.

Romijn interpreteaza rolul hoatei Laurie care isi asuma identitatea altei femei.

Citeste integral pe: kudika.ro
Foto front si main: shutterstock.com
Reclame

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , ,

Categorii: Psihologie, Relatii

Abonează-te

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s