9 miracole pentru ten si corp, direct din natura

http://www.bio-cosmetics.ro/bio-cosmetics/eshop/0/3/5/2614-Ulei-de-susan-Pure-ElementSunt naturale si nu contin alergeni. Nu contin parafine, parabeni, coloranti si conservanti sintetici, substante atat de daunatoare tenului si intregului organism. Sunt adevarate miracole de ingrijire, folosite de mii de ani in diferite zone ale globului, iar in ultimii ani tot mai multi specialisti in beauty le recomanda. Descoperiti aceste ingrediente indispensabile frumusetii si includeti-le in ritualul dumneavoastra de ingrijire, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Ulei de samburi de struguri

Considerat de specialistii in beauty un adevarat elixir al frumusetii, uleiul de samburi de struguri este ultilizat in industria cosmetica la scara tot mai larga. Acesta se regaseste in compozitia lotiunilor cosmetice, a uleiurilor de corp, in sampoane, sapunuri si balsamuri de corp, iar o cura de ulei de samburi de struguri din cand in cand este mai mult decat binevenita.

Uleiul de samburi de struguri este bogat in vitaminele E si F, zinc, cupru, seleniu, dar mai ales in acid linoleic, polifenoli si procianidine – agenti anti-imbatranire de 50 de ori mai puternici decat vitamina E si de 20 de ori decat vitamina C. De asemenea este bogat in acizi grasi nesaturati (89%): oleic, linoleic, palmitic si stearic.

Uleiul de samburi de struguri esti antioxidant, nutritiv, hidratant, emolient, nu lasa urme grase, penetreaza rapid pielea in profunzime si catifeleaza.

Datorita antioxidantilor puternici pe care ii contine, uleiul de samburi de struguri lupta impotriva radicalilor liberi care pot duce la imbatranirea prematura si aparitia prematura a ridurilor.

Uleiul de samburi de struguri are proprietati astringente, care ajuta la desfundarea si micsorarea porilor si este un foarte bun remediu impotriva acneei. Acidul linoleic (omega 6) este un puternic antiinflamator si grabeste vindecarea ranilor provocate de acnee. Vitamina E imbunatateste calitatea pielii, distrugand radicalii liberi care favorizeaza aparitia acneei.

Uleiul de samburi de struguri are efect cicatrizant, antiinflamator si antibacterian, antioxidant si regenerant. Datorita complexului de elemente din compozitia sa, uleiul de samburi de struguri joaca un rol important in stabilizarea colagenului si a elastinei in piele.

Uleiul de samburi de struguri este regenerant si restructurant cutanat.Fiind unul din cele mai puternice produse cu efect antioxidant, uleiul de samburi de struguri patrunde usor in epiderma si ii confera o foarte buna protectie impotriva radicalilor liberi, si a razelor UVA si UVB.

Tratamentul cu ulei de samburi de struguri reduce riscul ruperii firului de par. Masati scalpul pentru imbunatatirea circulatiei si normalizarea acestuia, iar astfel veti reduce semnificativ matreata, pana la eliminarea ei.

Ulei de samburi de caise

Uleiul de samburi de caise este recomandat pentru toate tipurile de piele, de la tenul matur, tern si obosit, pana la pielea sensibila si uscata. Este de asemenea recomandat persoanelor care sufera de acnee, iritatii, puncte negre, inflamatii sau eczeme.

Uleiul de caise protejeaza pielea de actiunea nociva a razelor solare si de vant.

Folosit in mod frecvent, uleiul de samburi de caise imbunatateste aspectul pielii afectate de celulita si reda elasticitatea la nivelul epidermei.

Uleiul de samburi de caise poate fi utilizat si in locul demachiantului zilnic. Va ingriji pielea sensibila din jurul ochilor, dar si pe cea din zona delicata a gatului si a decolteului.

Uleiul de caise este bogat in antioxidanti naturali, acid linoleic (Omega 6) si acid oleic (Omega 9) si in vitaminele B1, B2, B6, B17 si E. Datorita antioxidantilor, uleiul de samburi de caise lupta impotriva radicalilor liberi si previne formarea ridurilor si imbatranirea prematura a pielii. Complexul de vitamine are efect regenerant si revitalizant pentru piele, iar vitamina E confera hidratare, reda fermitate pielii, un aspect bine conturat si inlatura ridurile.

Acidul linoleic reduce pierderea de apa din epiderma si mentine hidratarea la nivelul acesteia.

Uleiul de samburi de caise vindeca radacinile parului, stimuleaza cresterea si confera stralucire si luminozitate firelor de par.

 

9 miracole pentru ten si corp, direct din natura

Ulei de seminte de cactus Opuntia Ficus Indica

Considerat un antioxidant de zece ori mai puternic decat uleiul de Argan, uleiul de seminte de cactus Opuntia Ficus Indica este extrem de rar si de pretios si are o rezultate incredibile de revitalizare si regenerare.

Adevarat „botox” natural, acest ulei miraculos este foarte greu de obtinut, un litru de ulei rezultand prin presarea manuala la rece a aproape doua tone de seminte uscate de cactus.

Cu o concentratie mare de vitamina E – de peste 1000 mg/kg -, dar si de acizi grasi nesaturati – din care peste 60% acid linoleic -, uleiul de seminte de cactus Opuntia Ficus Indica stimuleaza formarea ceramidelor, reface stratul hidrolipidic, fiind un puternic antioxidant cu intens efect de lifting.

Ulei de Macadamia

Uleiul de nuca de Macadamia este extrem de eficient in tratarea afectiunilor pielii. Foarte hranitor pentru piele, uleiul de Macadamia este o sursa extraordinara de calciu, contine complexul de vitamine B, fosfor si fier.

Uleiul de Macadamia are cea mai mare concentratie de acid palmitoleic (acid gras monosaturat omega 7), acid care se gaseste din belsug in pielea noastra in anii tineretii, dar care scade pe masura ce inaintem in varsta. Utilizarea constanta a uleiul de Macadamia va conferii pielii suplete si elasticitate.

Uleiul de Macadamia este hidratant si emolient. Hidrateaza pielea in profunzime si – spre deosebire de alte uleiuri – se absoarbe foarte rapid in piele. Bun emolient, mentine hidratarea pielii timp indelungat.

Uleiul de Macadamia amana aparitia ridurilor!

Concentratia mare de acid palmitoleic si de acid oleic ajuta la imbatranirea prematura a pielii, amanand aparitia ridurilor.

Uleiul de Macadamia regenereaza podoaba capilara. Cu un scalp sanatos, parul tau va radia de frumusete si stralucire.

Uleiul de Macadamia trateaza vergeturile, cicatricile si iritatiile.

Bogat in vitaminele A, B1, B2 si E, minerale si antioxidanti, uleiul de Macadamia combate radicalii liberi si contribuie decisiv la regenerarea rapida a celulelor.

Micile rani sau iritatii pot fi vindecate foarte usor cu ulei de Macadamia, un adevarat miracol al naturii.

Ulei de trandafir Rosa Mosqueta

Uleiul de trandafir salbatic chilian are un continut bogat in vitamina A, omega 3 si omega 6, prevenind aparita si avand o contributie majora la diminuarea ridurilor si petelor pielii.

Datorita continutului bogat in grasimi nesaturate, acest ulei este indicat mai ales pentru pielea uscata, iritata sau matura. Stimuleaza refacerea si innoirea celulelor si producerea de colagen, conferind o stralucire aparte si o suplete de invidiat tenului dumneavoastra. Foarte bune rezultate ca tratament ajutator impotriva cuperozei.

Uleiul pur este obtinut din prima presare la rece a semintelor de trandafir salbatic chilian Rosa Mosqueta.

Unt de cacao

Inca din cele mai vechi timpuri, africanii foloseau untul de cacao pentru hranirea pielii si pentru a o proteja de razele soarelui si de vant.

Untul de cacao este potrivit pentru toate tipurile de piele!

Specialistii recomanda sa te indrepti catre untul de cacao in stare solida, acesta fiind un produs organic, nerafinat si prin urmare mai sanatos. Pentru a putea fi folosit, se aduce la temperatura camerei sau se incalzeste usor.

Este un foarte bun antioxidant, avand un continut bogat in grasimi nesaturate (asa numitele grasimi bune), dar si omega 3, omega 6, vitamina E si vitamina K.

Untul de cacao hraneste pielea in profunzime si o calmeaza, facand adevarate minuni mai ales atunci cand ne referim la pielea uscata si terna. Se absoarbe rapid in piele, confera catifelare si suplete.

Untul de cacao ajuta la reducerea vergeturilor, estompeaza petele negre si cicatricile.

Datorita vitaminei E si a antioxidantilor din compozitie, untul de cacao neutralizeaza radicalii liberi, repara pielea si imbunatateste producerea colagenului necesar pentru diminuarea ridurilor.

Untul de cacao ajuta la repararea pielii extrem de crapate de pe coate, genunchi si chiar calcaie. Utilizat constant, reface tesuturile epidermei, patrunzand in piele pana la nivelul dermei.

Folosit cu regularitate, untul de cacao face ca pielea sa capete o stralucire naturala si o textura catifelata.

Ulei de migdale dulci

Utilizat inca din antichitate de catre egipteniii din inalta societate pentru prepararea produselor de masaj, uleiul de migdale face parte din aplicatiile cosmetice ale zilelor noastre.

Uleiul de migdale este un ulei fin, hranitor, bun emoilent pentru orice tip de piele in special pentru cea uscata, sensibila sau fragila, ideal pentru masaj corporal sau facial. Poseda proprietati regenerante si calmante.

Uleiul de migdale este astazi unul din cele mai populare uleiuri vegetale, emolient natural recomandat pentru toate tipurile de piele. Pentru ca se absoarbe rapid in piele reprezinta o buna baza pentru masaj si este purtator de ingrediente active ale uleiurilor esentiale şi diversele ingrediente cosmetice.

Proprietati:

emolient si hidratanthranitorregenerantusor antiinflamatorcontribuie la integritatea barierei de protectie a pieliicatifelant si delicatcalmant, inclusiv pentru mancarimi

Ulei de Jojoba

Uleiul de Jojoba ste bogat in vitamina E ( tocoferol, antioxidant natural ), F si minerale care ajuta la prevenirea imbatranirii premature a pielii si la restabilirea PH-ului natural. In plus are o caracteristica cu totul singulara: are o structura foarte similara cu cea a sebumului uman, substanta pe care organismul nostru o produce pentru a proteja pielea si a o mentine hidratata. Actiunea sa antiinflamatoare si emolienta il face util in caz de arsuri, eczeme, psoriazis.

Proprietati si utilizari:

hidrateaza parul si il lasa usor de pieptanatpe unghii, pentru a le intaripe scalp, in caz de matreatapentru a ajuta pielea sa se regenereze in caz de arsuri si ranipe ten si in jurul ochilor in locul obisnuitei creme hidratantepe gene pentru a le face mai rezistenteca masca pentru par uscat si casat inainte sau dupa sarcina pentru a preveni vergeturile pe pielea copiilor pentru a evita roseata pieliiideal pentru masaj, chiar si combinat cu uleiuri esentiale: lipsa de grasimi permite o absortie excelenta in piele, lasand-o moale si catifelata.

Una din principalele proprietati ale uleiului de jojoba este aceea de a fi un bun antirid, puternic penetrant cu care ridurile prezente pe fata pot fi usor combatute.

Printre alte proprietati ale uleiului de jojoba le gasim pe cea hidratanta si emolienta, care permite sa contracareze in mod eficient exfolierea epidermei.

Ulei de susan

Bogat in vitaminele B si E, uleiul de susan se adapteaza bine la pielea grasa, fiind usor de absorbit si seboechilibrant, non-camedogenic.

Este recomandat pentru pielea uscata si calmeaza pielea predispusa la eczeme. Se poate adauga la cremele obisnuite sau se poate folosi ca atare; foarte bun pentru zona sensibila din jurul ochilor, previne formarea ridurilor si reimprospateaza privirea, conferindu-i un aspect proaspat si odihnit.

Uleiul de susan caldut, aplicat si masat pe scalp si pe lungimea parului, patrunde adanc in interiorul firului de par, hranindu-l si lasandu-l matasos si stralucitor.

Este foarte bun si ca ulei pentru masaj, fiind relaxant, decongestionant si calmant. De asemenea poate fi folosit si dupa dus in caz de piele foarte uscata.

Indicat si ca ulei post epilator pentru a calma iritatiile provocate de ceara sau zgarieturile provocate de lama.

Descoperiti AICI intreaga gama de uleiuri si unturi cosmetice BIO & Pure Elements si poate cea mai mare gama de cosmetice bio, exclusiv la BIO-Cosmetics.

– de Bio-Cosmetics
Foto front si main: shutterstock.com
Anunțuri

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , ,

Categorii: Frumusete, INGRIJIRE, Ingrijirea corpului, Ingrijirea parului, Ingrijirea tenului, Sanatate

Abonează-te

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s