7 sfaturi pentru cine vrea sa-si insele barbatul

shutterstock_92863375-11. Asumati-va riscurile. Bagati bine in cap: inselatul e un sport periculos pentru o relatie si, de oricata precautie ai da dovada, nu exista o solutie care sa elimine suta la suta riscurile. Asa ca daca aveti un sentiment nasol in privinta adulterului, tineti la relatiile voastre in ciuda faptului ca poftiti la alte experiente sau va e frica de gura lumii, care ar putea la un moment dat sa va serveasca celebrul „esti o curva!”, mai bine nu va apucati. 

2. Verificati-va amantul. Poate ati avut cateva aventuri de o noapte pe vremea cand erati single si aveti nostalgii cu ele. Sau poate mai vreti sa va destrabalati o data inainte de a deveni partenere serioase de relatie. Oricare ar fi situatia, daca inselati (in sensul ca vreti sa va intoarceti la numarul 1, nu sa ramaneti cu numarul 2), ar fi bine sa uitati complet tot ce stiati despre aventuri. De data asta, trebuie sa fiti lucide si atente, n-o sa mai mearga strategia cu „bausem prea multa tequila si n-am mai stiut ce s-a intamplat”. Din cauza asta, e important sa stabiliti cateva lucruri care n-ar fi de luat in consideratie inainte de o partida „legala” de sex. Trebuie sa stiti, de exemplu, cat poate dura toata povestea asta, in ore sau minute, pentru ca daca veti „fugi de acasa” pentru 2 ore, trebuie sa fiti sigure ca si el se incadreaza in timpul asta. Mai trebuie sa va asigurati ca n-o sa va lase urme pe corp – un detaliu minor, dar cu repercusiuni din cele mai grave. Si, desigur, ca o sa fie discret.

3. Nu va jucati cu discretia. Atunci cand un barbat insala, de obicei tot el e cel care reuseste sa se dea de gol. Atunci cand o femeie insala, e posibil sa fie un barbat cel care o va da de gol. Si nu e suficient sa obtineti din partea lui promisiuni de discretie – au valoare zero. Cel mai bine e sa fiti voi inseva pregatite cu o varianta de a nega barfele, atunci cand si daca ele vor aparea. De exemplu, daca „amantul” si „oficialul” se cunosc, sa va exprimati in fata numarului 1 dezgustul pe care vi-l provoaca prezenta numarului 2. Daca dupa consumarea adulterului vor iesi vorbe, veti putea da vina pe faptul ca l-ati refuzat pe nemernic si acum, iata, simte nevoia sa va dezonoreze. 

Citeste integral pe flu.ro

Sursa foto: Shutterstock.com

Anunțuri

Etichete:, , , ,

Categorii: Dragoste si sex, Psihologie, Relatii

Abonează-te

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s