Horoscopul gentlemenilor: Top 3 zodii de barbati care stiu cum sa se poarte cu o femeie

Horoscopul gentlemenilor: Top 3 zodii de barbati care stiu cum sa se poarte cu o femeieCu toate ne dorim un barbat protector, galant, care sa stie sa se poarte frumos atat cu noi, cat si cu ceilalti. Doamnelor, haideti sa vedem ce are de spus astrologia in privinta bunelor maniere ale barbatilor si sa descoperim care sunt cele 3 zodii de gentlemeni ale horoscopului!

Barbatul Balanta

Barbatul Balanta are un caracter frumos, dar si maniere alese. Se poarta respectuos cu toata lumea in general, insa pretuieste in mod deosebit sexul frumos. Barbatul Balanta este un mare admirator al feminitatii in general si al femeilor, apreciindu-le pentru calitatile lor deosebite. Balanta are o personalitate aparte. In acelasi timp, este calm si stapan pe el si pe situatii. Este un barbat hotarat si stie ce vrea si care sunt asteptarile sale de la o femeie.

Elegant, stilat si iubitor al frumosului, se afla in cautarea unei partenere pe masura. Stie cum sa isi trateze partenera de viata si tine cont de toate gesturile mici care contribuie la intretinerea unei relatii de dragoste. Barbatul Balanta este un barbat distins, avand purtari ireprosabile fata de aleasa inimii sale. Nu ii place sa ridice tonul la nimeni si nici sa joace rolul dictatorului. Chiar daca stie ca are dreptate intr-un anumit punct de vedere, nu urmareste sa-si dovedeasca superioritatea cu orice pret.

Barbatul Pesti

Barbatul Pesti este unul dintre cei mai nobili barbati ai horoscopului. Are un sentiment de stima si respect pentru persoanele de sex feminin din familia sa, mai ales fata de mama, iar acest lucru se va reflecta in relatiile cu persoanele de sex opus pe care le va stabili in viata sa. In relatia sa cu femeile da dovada de generozitate, de cinste si de o inalta tinuta morala. Stie cum sa se poarte cu o femeie si mai ales stie cum sa se poarte cu femeia vietii lui.

Atunci cand iubeste o femeie, barbatul Pesti o va face sa se simta cea mai frumoasa femeie din lume. O pretuieste pe aleasa inimii sale si are un profund respect pentru prietenii acesteia. In public, este curtenitor si protector cu persoana iubita, punand-o intotdeauna intr-o lumina favorabila. Este curtenitor in comportament, galant, intotdeauna atent la nevoile partenerei sale.

Barbatul Fecioara

Barbatul Fecioara este barbatul care stie cum sa se poarte cu cei din jur cu respectul pe care il merita fiindca stie ca mai intai de toate trebuie sa se respecte pe el insusi. Chiar daca are calitati remarcabile si isi cunoaste foarte bine valoarea, nu ii place sa se laude cu aptitudinile sale. La fel cum nu ii place sa cucereasca o femeie facand apel la siretlicuri ieftine aducand in discutie banii, averea sau relatiile pe care le are…

Barbatul Fecioara este atent cu sentimentele partenerei sale si stie sa asculte fara a cauta sa-si impuna propria opinie. Pentru ca ii place sa fie el insusi, ii acorda si partenerei sale libertatea de a fi ea insasi. Stie cum sa ocoleasca subiectele delicate, care ar putea sa o raneasca pe persoana iubita. Nu ii place barfa, iar daca nu este de acord cu ceva anume, isi expune punctul de vedere calm, fara sa jigneasca si fara sa se enerveze. Fata de femeia din viata sa, barbatul Fecioara este amabil, binevoitor, tratand cu umor si rabdare situatiile dificile dintr-o relatie.

 

Sursa: Garbo.ro

Foto: shutterstock.com

Anunțuri

Etichete:

Categorii: Articole horoscop, HOROSCOP

Abonează-te

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s