Cum sa ai orgasm in acelasi timp cu iubitul tau

Ca orice femeie deschisa la minte, probabil ca si tu vrei ca viata ta sexuala sa fie din ce in ce mai pasionala, acesta fiind unul dintre cele mai importante aspecte ale oricarei relatii.
Cu siguranta ai intalnit notiunea de „orgasm simultan”, iar daca vrei ca tu si iubitul tau sa aveti parte de momente incendiare, ar trebui sa citesti in continuare. Este inutil sa mai explicam ce inseamna aceasta notiune, asa ca vom trece direct la „fapte”.Pentru a reusi sa iti controlezi cat mai bine trairile erotice, trebuie sa inveti cum sa iti exersezi muschii pelvieni. Din fericire, pentru acest lucru nu este nevoie sa mergi la sala, poti face exercitiile si in timp ce te afli in fata calculatorului, de exemplu. Este foarte simplu: trebuie sa contracti muschii pelvieni ( muschii pe care ii contracti pentru a urina fractionat) de aproximativ 10 ori. Fiecare contractie trebuie sa dureze aproximativ 5 secunde. Cu timpul, vei reusi sa iti controlezi mult mai bine acea zona.Ar fi ideal sa iti convingi iubitul sa faca acelasi tip de exercitii, in acest fel va veti controla mai bine. Apoi, tine minte ca este cazul sa incercati si alte pozitii sexuale in afara de cea a misionarului. Asa ca, pregateste-te pentru o viata sexuala incendiara si puneti iubitul „la treaba” cat mai des, pana veti reusi ceea ce v-ati propus.

Sexologii recomanda controlul respiratiei, in acest fel se poate ajunge mai usor la un orgasm simultan. Asa ca, inspira adanc, fara sa te grabesti. O respiratie armonioasa poate face minuni in acest caz.

Sursa:  femina.ro
Foto:  shutterstock.com

Etichete:, , , , , , , , , ,

Categorii: Dragoste si sex, Relatii

Abonează-te

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Un comentariu pe “Cum sa ai orgasm in acelasi timp cu iubitul tau”

  1. 15/11/2013 la 3:47 pm #

    o femeie care isi poate controla „muschii” este foarte periculoasa. te poate face praf imediat.

Lasă un comentariu