Trezirea la viata

Trezirea la viataVine o zi in care renunti la lupta. Vine o zi in care lasi lupta sa se lupte, iar tu alegi libertatea. Vine o zi in care renunti la toate iluziile. Vine o zi in care imbratisezi tot ceea ce te inalta, fara a te mai interesa aspectele sau circumstantele exterioare. Vine o zi in care vrei sa fii Ceea Ce Esti Cu Adevarat. Vine o zi in care imbratisezi necunoscutul si daruiesti vietii ocazia de a se prezenta. In aceasta zi, faci cunostinta cu Tine.

Simtim in dese randuri presiunea societatii si ne angrenam in jocul monotoniei, doar pentru a ne alinia la un ritm creat de comunitatea in care suntem. Alergam dupa succes, iar cand il atingem, ne fixam imediat o alta tinta, fara a ne bucura de locul in care ne aflam. Privim catre unde am putea fi si uitam sa ne bucuram de frumusetea locului in care deja ne aflam.

Inima ne canta, ne sopteste, ne mangaie, insa noi avem urechi doar pentru sirul rigid al gandurilor zilnice, care ne sugereaza sa ne concentram doar pe ce va fi. Aruncam piatra fara a privi unde aterizeaza. Aruncam piatra doar pentru a scapa de ea. Suntem nemultumiti cu ceea ce avem, insa nici macar nu stim ce avem.

Visam la o zi in care ne vom elibera de toate fictiunile care ne obosesc. Visam, dar continuam sa nu credem in visele noastre. Visam, dar ramanem adormiti. Oameni dragi, a sosit clipa trezirii la viata. La Adevarata Viata. A sosit clipa sa ne permitem sa traim ceea ce visam. A sosit momentul sa fim ceea visam sa fim. Fara frici, fara intrebari, fara regrete.

Lasa Natura sa se exprime prin tine. Nu te opune vietii, nu te opune manifestarii, nu te opune linistii. Nu incerca sa creezi rezistenta, deoarece elementul asupra caruia opui rezistenta, persista in realitatea ta. Primeste totul cu bratele deschise, insa adopta in viata ta doar ceea ce este in conformitate cu armonia interioara.

Opreste-te pentru o clipa din alergatura si admira faptul ca alergi. Admira pista pe care alergi. Admira picioarele prin care alergi. Admira gandurile pe care le gandesti. Admira viata prin care traiesti. Admira linistea de dincolo de sunete si multumeste pentru faptul ca il poti admira pe cel care admira.

O pauza este binevenita. O gura de aer proaspat iti va inviora existenta si te va propulsa in mijlocul Naturii Tale. Ai fost invadat cu diverse convingeri despre viata si despre cum ar trebui sa arate viata ta. Ei bine, nu exista niciun standard, nu exista nicio norma, nu exista niciun barem pe care trebuie sa il atingi. Succesul si banii sunt elemente ajutatoare, care iti pot face viata mai frumoasa, insa daca frumusetea vietii tale depinde de succes si de bani, inseamna ca traiesti o viata conditionata.

Abundenta va veni la tine cand in interiorul tau se va cerne o abundenta vibrationala inalta. Armonia, pacea si linistea interioara te vor alinia automat cu abundenta materiala, deoarece tot ce se aseamana, se aduna. Prin agitatie, nu poti chema linistea. Prin alergatura, nu poti atrage armonia. Inainte de toate, cunoaste-te. Observa-te. Cine Esti? De ce Esti? Aceste intrebari te pot duce dincolo de faima, bani si succes.

Stiu ca exista presiuni exterioare. Stiu ca nici tie nu iti place alergatura, insa inainte de a face urmatorul pas, multumeste pentru pasul pe care l-ai facut anterior. Nu iti spun sa renunti la pasii tai, ci iti sugerez sa devii constient de faptul ca pasesti. Iti sugerez sa devii constient de tot ceea ce faci. Insa, inainte de asta, este necesar sa devii constient de faptul ca Esti. Existi. Realizezi ce inseamna asta? Mediteaza putin, chiar acum, la faptul ca Esti. Ai ocazia sa Fii. Ai ocazia sa fii Tot Ceea Ce Vrei Sa Fii, chiar daca inca nu experimentezi asta in acest moment. Orice posibilitate este manifestabila.

Daca iti place sa alergi, nu este nicio problema. Alearga in continuare, insa fa-o in mod constient. Bucura-te de alergatura, chiar daca mintea iti spune altceva. Om drag, presiunea va exista atata timp cat libertatea ta va mai depinde de destinatia pe care vrei sa o atingi. Daca nu mai ai unde sa ajungi, atunci vei incepe sa observi locul in care te afli in prezent. Daca ai sti ca sfarsitul lumii va veni peste o zi, te asigur ca ai renunta la toate destinatiile si ai incepe sa te bucuri si sa preaslavesti locul in care te afli acum. Atunci ai pretui fiecare clipa.

O iluzie are control asupra ta doar daca este privita de la nivelul ei. Daca te eliberezi de dependenta de pace, atunci razboiul nu mai poate avea efect asupra ta. Nu incerca sa atingi o anumita stare, ci fa pace cu starea pe care o ai deja. Inainte de a porni la drum, asigura-te ca iti cunosti punctul de plecare. Odata ce iti iubesti fundatia, acoperisul va deveni o celebrare a constructiei. Fundatia ta este insasi existenta. Devin-o constient de faptul ca Esti, multumeste pentru onoarea de a exista, dupa care mergi in lume si bucura-te de “A face” prin intermediul starii de “A fi”.

Vine o zi in care iti reamintesti ca Esti. Vine o zi in care te eliberezi de orice dependenta si te bucuri din plin de Libertate. Vine o zi in care renunti la aparente si imbratisezi Esenta. Vine o zi in care nu te mai identifici cu gandurile tale si iti accepti profunzimea nemarginita a Sufletului. Vine o zi in care renunti la frica si iti indrepti privirea spre Cer. Vine o zi cand traiesti Raiul pe Pamant. Daca vrei ca aceasta zi sa fie maine, este necesar sa incepi chiar de astazi.

– de CATALIN MANEA, expert Garbo

Sursa: Garbo.ro

Foto shutterstock.com

Anunțuri

Etichete:, , , , , , , ,

Categorii: Lifestyle, Psihologie

Abonează-te

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s