Horoscopul Astroputerii feminine: Top 5 zodii care isi tin barbatul sub papuc

Perspectiva patriarhala asupra unei relatii de dragoste este pe cale de disparitie. Cu toate acestea, ideea de putere si dominare masculina face parte inca din imaginarul (erotic si nu numai) feminin. Insa nu pentru toate reprezentantele sexului frumos….

Descopera in continuare care sunt cele 5 zodii de femei puternice, pentru care notiunea de ideal masculin protector a devenit cu adevarat desueta.

Horoscopul dragostei: femeia Scorpion si puterea in iubire

Femeia Scorpion este nascuta sub zodia puterii si a seductiei. Inzestrata nativ cu atractia catre pozitia de lider si toate beneficiile pe care aceasta le ofera (bani, prestigiu, dominare), Scorpioanca este la fel de ambitioasa si in ceea ce priveste dragostea. Deviza sub care ea actioneaza este <Totul sau nimic>. De aceea, isi dedica imensa energie sufleteasca doar intr-o relatie cu potential pe termen lung, in care poate, cel putin uneori, sa aiba ultimul cuvant.

Aceasta femeie, pasionala si misterioasa, se poate oferi cu totul in iubire, insa pretinde acelasi devotament din partea partenerului de viata. In plus, fiind guvernata de Marte si Pluto, zodia Scorpion se remarca printr-un simt dezvoltat al propriei puteri interioare. Acesta o indeamna sa preia mereu controlul si sa-si apere pozitia de putere in cuplu, in chip direct, dar si subtil.

In schimb, barbatul care respecta intensitatea emotionala a femeii Scorpion va fi rasplatit cu o loialitate si pasionalitate greu de egalat in intregul horoscop al dragostei.

Horoscopul dragostei: femeia Leu si puterea in iubire

Aflata sub guvernarea Soarelui, femeia din zodia Leu este stralucitoare, entuziasta si…datatoare de directie. Precum astrul sau guvernator, femeia Leu are capacitatea de a oferi intreaga sa caldura sufleteasca si iubire persoanei care i-a cucerit inima. In schimb, elanul sau vital nu poate fi supus sau ingradit, ci doar apreciat si iubit.

Mandra si animata de intentii nobile, Leoaica are capacitatea de a-si mobiliza iubitul in directia celor mai importante reusite sociale si familiale. Alaturi de ea, viata este mereu plina de provocari si realizari creative, atata timp cat personalitatea leonina ii este admirata si respectata. Daca insa celalalt incearca sa-i supuna lumina nativa, Leoaica isi arata imediat ragetul de temut, pornind apoi neinfricata catre noi teritorii in iubire.

Horoscopul dragostei: femeia Berbec si puterea in iubire

Nascuta sub semnul energiei si combativitatii, femeia Berbec este cu siguranta cea care preia initiativa in dragoste. Veritabila amazoana a zilelor noastre, ea are capacitatea de a juca rolul cuceritoarei la perfectie si nu accepta sa ocupe pozitia secunda in niciun domeniu de viata.

De aceea, barbatul ideal pentru femeia din zodia Berbec trebuie sa-i accepte personalitatea dominatoare si sa intre in jocul ei perpetuu al cuceririi si entuziasmului. In schimb, el poate cunoaste dragostea sub toate aspectele ei eliberatoare, nonconformiste ori pasionale. Si cu siguranta, isi va adauga diversitatea si spontaneitatea la loc de cinste in vocabularul personal al iubirii.

Horoscopul dragostei: femeia Taur si puterea in iubire

Aflata sub guvernarea zeitei Venus, femeia Taur cucereste prin farmecul ei nativ, prin atractia catre frumos si prin atentia pe care o acorda infatisarii perfecte. In schimb, precum patronul necuvantator al zodiei sale, aceasta nativa da dovada de o mare incapatanare si poate fi greu de urnit, atunci cand nu ii sunt respectate dorintele si felul tipic de a actiona.

Femeia Taur aduce multa loialitate, gingasie si senzualitate intr-o relatie de dragoste, insa are nevoie la randul ei de stabilitate si confort emotional. Respectarea unei rutine zilnice si increderea in fortele proprii sunt de o mare importanta pentru aceasta nativa, care nu va accepta nicicand sa fie supusa, sau ingradita in obiceiurile sale.

In plus, fiind vorba de o zodie de Pamant, simtul posesiei face parte din notiunea de stabilitate a Tauroaicei, inclusiv in dragoste. De aceea, femeia Taur va accepta sa fie <a cuiva si numai a cuiva>, insa…doar daca va detine, la randul ei, cheia puterii in relatie.

Horoscopul dragostei: femeia Capricorn si puterea in iubire

Responsabila si determinata, nativa din zodia Capricorn este cel mai adesea femeia puternica din spatele unui barbat puternic. Desi nu este atrasa in mod special de avanscena puterii, ea are capacitatea de a conduce incet, calculat si fara gres din umbra.

Femeia Capricorn este atrasa de statut si prestigiu, obtinute prin activitatile sale zilnice, ori prin lucrurile si persoanele de care se inconjoara. Independenta, diplomata si ambitioasa, aceasta nativa da dovada de o nesfarsita perseverenta in urmarea telurilor sale de viata. In dragoste, ea va actiona de asemenea in chip metodic, aratandu-si loialitatea si devotamentul fata de cel care i-a castigat respectul.

In schimb, are nevoie ca simtul nativ al responsabilitatii si aptitudinile sale de conducere sa poata fi puse in valoare in relatia de cuplu. De aceea, femeia Capricorn nu va accepta sa fie supusa in iubire, sau redusa la un rol de sustinere. Insa, barbatului care ii respecta caracterul puternic, femeia Capricorn ii va oferi din plin pasiunea, loialitatea, grija si respectul sau.

Sursa:  garbo.ro

Foto:  shutterstock.com

Anunțuri

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Categorii: Articole horoscop, HOROSCOP

Abonează-te

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s