Horoscop senzual: Top 3 zodii de barbati care stiu sa faca dragoste

In viziunea femeilor, masculinitatea contemporana inseamna si stiinta de a adauga mai mult romantism in relatia de iubire si implicit, in ceea ce priveste contactul intim. Nimic nu este mai frumos pentru o femeie decat sa se simta iubita si dorita cu adevarat.

In viziunea femeilor, masculinitatea contemporana inseamna si stiinta de a adauga mai mult romantism in relatia de iubire si implicit, in ceea ce priveste contactul intim. Nimic nu este mai frumos pentru o femeie decat sa se simta iubita si dorita cu adevarat.

Cine sunt, conform zodiacului, acei barbati care stiu sa faca dragoste?

1. Barbatul Pesti

Barbatul pesti este recunoscut aproape in mod unanim ca fiind unul dintre cei mai iubitori si romantici barbati.

Pestii au o viata interna foarte imaginativa, poetica. Barbatul pesti este o fire senzuala, iar senzualitatea si-o manifesta din toate punctele de vedere: felul cum te atinge, felul cum iti vorbeste sau cum te priveste. De fapt, pentru un barbat pesti nu exista o diferentiere clara intre a face dragoste, a face sex si a fi romantic. Barbatul pesti idealizeaza iubirea, iar pentru ei, sexul este expresia ultima a iubirii.

Atunci cand face dragoste, un barbat pesti isi deschide sufletul fata de femeia pe care o iubeste.
Este un amant remarcabil, datorita sensibilitatii sale. El emana un tip de masculinitate pe care multe femei o agreeaza. El este sensibil si are capacitati empatice unice, ce il ajuta sa fie foarte atent la nevoile femeii. El vrea sa ii faca placere partenerei sale, din toate punctele de vedere. A face dragoste cu un barbat pesti te apropie de experiente unice, chiar spirituale.

El este maestrul unei lumi pline de fantezie, care te invaluie si te cucereste iremediabil. Alaturi de un barbat pesti asteapta-te ca vei patrunde intr-o lume a senzualitatii carnale si a atingerilor pasionale.

2. Barbatul Taur

Barbatul Taur este in viata de zi cu zi caracterizat de o anume doza de egoism, insa nu este cazul atunci cand vine vorba despre sexualitate!

Venus, zeita care patroneaza Zodia Taurului, aduce in viata acestor barbati nevoia de frumos, de pasiune arzatoare. Niciun alt barbat nu stie sa aprecieze mai bine feminitatea celei de langa el – formele ei senzuale, buzele si vocea ei. Este un amant deosebit care stie ce vrea si care in acelasi timp este foarte atent la nevoile partenerei sale.

Barbatul taur este sentimental, pasioonal si afectuos. Ii place sa isi manifeste sexualitatea deschis si liber, de aceea are nevoie de o femeie la fel de libera si deschisa experimentelor, alaturi. Ca iubit, emana senzualitate pura. Este spontan si imaginativ din punct de vedre sexual. Adora sa faca dragoste, sa se simta minunat alaturi de femeia pe care o doreste cu ardoare.

3. Barbatul Varsator

Varsatorul este caracterizat de creativitate si inovativitate. De asemenea, este o fire emotionala, iar aceste caracteristici le manifesta din plin atunci cand face dragoste cu femeia pe care o doreste.

Cand fac dragoste, varsatorii „calatoresc” cu adevarat intr-o alta lume, o lume pasionala si creativa. Unui varsator ii place sa isi surprinda partenera prin inventivitatea sa in materie de sex. Gaseste mereu ceva nou pentru a redinamiza viata sexuala a cuplului, iar creativitatea sa face atat de mult bine amandurora.

Este foarte atent la nevoile intime ale partenerei sale si vrea sa ii faca placere in toate modurile posibile. In relatiile intime este atent, isi manifesta spiritul poetic si in acelasi timp dinamic, ceea ce il transforma intr-un amant desavarsit. Ii plac persoanele care sunt dispuse sa experimenteze noi senzatii alaturi de el.

Sursa:  garbo.ro

Foto:  shutterstock.com

Anunțuri

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , ,

Categorii: Articole horoscop, HOROSCOP

Abonează-te

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s