Horoscopul Chinezo-japonez: Afla cine este Protectorul zodiei tale asiatice!

Descopera si tu cine este Protectorul zodiei tale chinezesti, cum iti influenteaza zodia, ce semnificatii dezvaluie acest fapt despre zodia ta si ce daruri ascunse iti aduce respectiva zeitate budista.

Va propunem sa cititi astazi horoscopul chinezo-japonez, un horoscop chinezesc reinterpretat in maniera japoneza. Atunci cand zodiacul chinezesc a ajuns in Japonia, a fost reinterpretat conform culturii, religiei si traditiilor Japoniei acelor timpuri. Animalelor din zodiacul chinezesc le-a fost asociata o anumita zeitate budista, un Protector. Implicit, fiecare din cele 12 zodii ale horoscopului chinezesc beneficiaza de sprijinul unuia din cei 8 protectori.

Chiar daca sunt 12 zodii si doar 8 protectori si nu exista o egalitate de numere intre zodie-protector, acest fapt este pus pe seama taoismului chinezesc si a cosmologiei chinezesti bazate pe 8 simboluri cosmice, nu 12. Descopera si tu cine este Protectorul zodiei tale chinezesti, cum iti influenteaza zodia, ce semnificatii dezvaluie acest fapt despre zodia ta si ce daruri ascunse iti aduce respectiva zeitate budista.

Zodia Sobolan – Senju Kannon

Kannon este atotvazator si atotsimtitor, infatisat ca avand 1000 de ochii pe fiecare mana. El simbolizeaza compasiunea lui Buddha si este perceput ca aducator de alinare, speranta si protectie celor care se afla in suferinta. Kannon aduce nativilor pe care ii apara capacitate de indurare, seninatate, liniste, lipsa de impotrivire si revolta, dar si acceptare.

Zodiile Bou, Tigru – Kokuzo

Kokuzo simbolizeaza intelepciunea in vastitatea ei, intelepciunea lui Buddha. Kokuzi aduce judecata cumpanita, chibzuiala, inteligenta, dar si creativitate si spirit artistic celor pe care ii are sub protectia sa. Nativii guvernati de Kokuzo primesc drept ajutor de la abilitatea de a face fata obstacolelor si de a le traversa cu seninatate si cu fruntea sa. Totodata, Kokuzo ii ajuta pe acesti nativi sa se confrunte cu propriile defecte si slabiciuni, depasindu-le. Kokuzo inseamna a incerca sa atingi cele 6 Perfectiuni: generozitate, etica, rabdare, perseverenta, concentrare, intelepciune.

Zodia Iepure – Monju

Monju expune vederii si cunoasterii o alta latura a intelepciunii – Intelepciunea Iluminata, dezideratul tuturor budistilor. Monju aduce istetime si o rapida asimilare a cunostintelor, favorizand studiile, cunoasterea si comunicarea. Monju imprima nativului Iepure trasaturi precum agerime si reusita in domeniile in care se transmit, se asimileaza si se scot la lumina noi cunostinte.

Zodiile Dragon, Sarpe – Fugen

Fugen reprezinta intelegerea, intuitia, viata lunga, potentialul, mintea treaza si pura, realitatea primordiala. Fugen este un protector al Sarpelui si al Dragonului. El aduce in viata acestora situatii in care acestia sunt nevoiti sa se confrunte cu invataminte puternice, juraminte pe viata, invataturi. Este menirea lor sa faca apel la conduita si sa dovedeasca moralitate la cel mai inalt nivel.

zodia Cal – Seishi

Seishi este unul din insotitorii lui Amida Buddha si pazitor al intelepciunii. In fapt, el reprezinta puterea intelepciunii. Dispune de o mare forta si potential si, conform traditiilor japoneze, alaturi de Amitabha si Chenrezig, Seishi ii conduce pe cei morti catre Pamantul Pur. Seishi aduce nativului Cal abilitatea de a vedea lucrurile in profunzime si de a putea distinge in momentele de rascruce intre bine sir au.

Zodiile Oaie, Maimuta – Dainichi

Dainichi, cunoscut si ca “Buddha primordial” constituie intruparea Dharmakaya ultimul trup al lui Buddha, cel fara de forma si plin de adevar. Dainichi reprezinta totodata Shunyata (Golirea) si alaturi de Bodhicitta, Marea Compasiune, ajuta in gasirea si invatarea Iluminarii totale. El faciliteaza constientizarea adevarului supreme si intelegerea naturii lucrurilor. Dainichi aduce nativilor Oaie si Maimuta tacere, rezerva, abilitatea de a avea grija de ceilalti, dar si o deplina intelegere a naturii inconjuratoare.

Zodia Cocos – Fudo

Fudo face parte din grupul cunoscut sub numele de “cei 5 mari regi” sau cei “5 regi ai cunoasterii’. Figura sa este asociata cu ideea de protectie impotriva energiilor negative distrugatoare, dar si cu indepartarea acestor. In calitate de gardian al zodiei Cocos, Fudo protejeaza aceasta zodie impotriva actiunilor ostile si distructive. Totodata, inlesneste armonia interioara chiar si in cazul greutatilor si al problemelor si aduce satisfactie durabila.

Zodiile Caine, Porc – Amida

Amida inlesneste longevitatea si viata de calitate, favorizand totodata iubirea neconditionata, compasiunea universala si forta adevarului. Amida reprezinta Buddha vietii Infinite si aduce nativilor pe care ii protejeaza putere de munca, renuntare de sine si descoperirea potentialului interior mai ales catre maturitate.

 

Sursa:  garbo.ro

Foto:  shutterstock.com

 

Anunțuri

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Categorii: HOROSCOP

Abonează-te

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s